Се бара директор на Агенцијата за катастар – Скопје

katastar skopje

Во рамките на големиот владин оглас за ангажирање на лица на раководни позиции, додадено е уште едно раководно место.

Се бара директор на Агенцијата за катастар-Скопје. За оваа позиција рокот за доставување на пријавите е 15.06.2013.

Местото е испразнето откако досегашниот директор Диме Спасов беше назначен на функцијата министер за труд и социјална политика.

Владата распиша јавен оглас за ангажирање на над 80 лица на високи државни раководни позиции и функции.

Можеби ве интересираclose