Tag Archives: Едукација

4-та едукативна настава за овластени геодети за 2013 година, закажана за 06.12.2013

gradezen_predavanja

Известување од  Комората на трговци поединци овластени геодети и трговски друштва за геодетски работи и официјалното Соопштение и Агендата на Агенцијата за катастар на недвижности во врска со одржувањето на 4-та едукативна настава за овластени геодети за 2013 година, закажана за 06.12.2013 година (петок), во просторија број: 111 на Градежниот факултет во Скопје со почеток од 17,00 и 18,30 h.

Повеќе информации на www.katastar.gov.mk и www.komora-geodeti.mk

Информации од прославата на “5-ти Март 2012 година – Денот на европските геодети и Геоинформации”

DSCN1236

После одржаната пригодна прослава, за сите кои бевте присутни и оние кои го пропуштија настанот, објавуваме дел од фотографиите и документите презентирани на настанот.Поздравниот говор на Претседателот на комората на Овластени Геодети на свеченост во чест на 5ти Март – Денот на Европските Геодети и Геоинформации во .pdf можете да го превземете на линкот долу 
Поздравен говор на Претседателот на комората на Овластени Геодети > превземи .pdf >

Информациите се превземени од официјалниот web портал ан Комората на Овластени Геодети на РМ.

Можеби ве интересираclose