Category Archives: Вработување

ПЕШО ИНЖЕНЕРИНГ вработува Градежни работници со и без работно искуство

peso inzenering strumica

За да ги комплетира своите планирани проектни активности и задачи во периодот кој следи, ПЕШО ИНЖЕНЕРИНГ има потреба од искусни вработени со повеќегодишно работно искуство.
Компанијата има потреба од:
– ОПШТИ РАБОТНИЦИ
– ВКВ МАЈСТОРИ
– ШОФЕРИ И МАШИНИСТИ
peso inzenering strumica cover

Вработените треба да имаат работно искуство и да бидат во добра/одлична психофизичка состојба.
Воедно се повикуваат и вработени кои немаат работно искуство a се заинтересирани за работа да се пријават на овој оглас. Одбраните ќе добијат соодветна обука за користење на соодветни алати како и се она што е неопходно за правилно извршување на планираните активности.
Покрај тоа, вработените ќе имаат можност со стекнатото работно искуство да добијат идни ангажмани, бидејќи ПЕШО ИНЖЕНЕРИНГ секогаш е насочен кон обучување и ангажирање на квалитетни вработени на своите проекти.
Информации за начинот на аплицирање:
www.facebook.com/pesho.engineering
075 468 415

ПЕШО ИНЖЕНЕРИНГ – СТРУМИЦА

Оглас за вработување Овластен геодет и геодетски техничар

photo

Проектантска фирма во областа на градежништво и урбанизам има потреба од Овластен геодет и геодетски техничар.
Потребни квалификации

Познавање од теренски мерења со геодетски инструменти за ажурирање подлоги, катастарска проблематика, обработка на податоците во соодветна КАД програма.

Плата и услови за работа во директен договор со фирмата.
Локација за работа – Југоисточна Македонија.
Можност за договор со заинтересирани стручни лица од цела Македонија.

Заинтересирани за огласот испратете Ваши податоци преку дадената контакт форма.
Ќе ве контактираат за разговор.

 

 

Пелагонија Гостивар бара стручно лице од областа на Геодезија

photo
Фирма Пелагонија АД Гостивар има потреба од стручно лице од областа на Геодезија.

– Познавање од нискоградба, реконструкција, рехабилитација и изградба на нови патишта.

– Познавање во изведба на канализација

– Работа со Геодетски инструменти

– Возачка дозвола

Контакт 042216332

Вработување геодетско стручно лице

ГЕО ЦЕНТАР Скопје, има потреба од геодетско стручно лице.
Кандидатот – колегата треба да има познавање односно работено на изготвување на геодетски елаборати.
Лице за контакт Ристе, телефон 077 911 390 – емаил geo.centar@yahoo.com

ГЕО ЈОВАНОВ ДООЕЛ Скопје има потреба од геодетско стручно лице.

photo
ГЕО ЈОВАНОВ ДООЕЛ Скопје, има потреба од геодетско стручно лице.
Кандидатот – колегата треба да има познавање односно работено на изготвување на геодетски елаборати.
Лице за контакт Зоран, телефон 070/722-171.

Оглас за вработување Геодетски инженер или техничар

photo

Градежна фирма има потреба да вработи на постојано работно време Геодетски инженер или техничар.

Потребно е познавање на работа со геодетски инструменти, познавање на AutoCAD или друга CAD програма, тимска работа.
Работните активности во најголем дел ќе биде во изведба на патишта.

Сите заинтересирани може да контактираат  преку дадената контакт форма.

Информации за Вас, Ваши познавање согласно барањето во огласот.

 

Се бара директор на Агенцијата за катастар – Скопје

katastar skopje

Во рамките на големиот владин оглас за ангажирање на лица на раководни позиции, додадено е уште едно раководно место.

Се бара директор на Агенцијата за катастар-Скопје. За оваа позиција рокот за доставување на пријавите е 15.06.2013.

Местото е испразнето откако досегашниот директор Диме Спасов беше назначен на функцијата министер за труд и социјална политика.

Владата распиша јавен оглас за ангажирање на над 80 лица на високи државни раководни позиции и функции.

Можеби ве интересираclose