Анкета: Кој бренд Геодетски мерни инструменти користите?

12753757-collection-of-devices-for-a-geodesy-and-cartography-stock-photo

Геодетските инструменти се основно средство за спроведување на секојдневните инженерски задачи во Геодетските фирми.
Спроведуваме анкета за застапеноста на производителите на опрема во МК.

Селектирајте ги производителите кои ги користите и притиснете Vote.

Кој бренд Геодетски мерни инструменти користите?

View Results

Loading ... Loading ...

Можеби ве интересираclose