Теренски часовник со GPS / GLONASS

3rd SKU  10-12-14 Curves

fb_img_1469345030363Барате теренски часовник? Со GPS/GLONASS доверливо позиционирање? Со координатен систем по избор, пресметка на површина, позадински дигитални мапи, временска прогноза … и многу други smart функции


НОВИОТ GARMIN fenix 3 HR sapphire веќе достапен за нарачка …
www.garmingps.mk/fenix-3.html [ info@garmingps.mk / 078 306 200 ]


Можеби ве интересираclose