GEO уреди во секојдневните инженерски активности

426443_338167452901086_1031906124_n

Секојдневните теренски инженерски активности во денешно време може да си ги олесните со повеќе мали технички помагала.
Радио станици за комуникација, рачен ГПС за одредување локација приближно точно и брзо, соодветни торбички за чување на скици и документација …

 

 

 

 

 

Сите овие ситни но неизбежни теренски помагала можете да ги погледнете и набавите на следните линкови:

GARMIN рачни ГПС уреди со инсталирана трансформација во државен координатен систем со цени од 9880 денари >info link>

MIDLAND професионални радио станици, реален ранг со чист тон до 12+ километри, цена од 5980 денари >info link>

OverBoard – 100% Водоотпорни футроли за документи и електронски уреди цени од 1390 денари >info link>

Можеби ве интересираclose