Ново: GEO MARKET – продажба на Геодетска опрема

totalni-stanici-georeport

Ново на Georeport во 2017 година ќе биде можноста за фирмите да понудат на продажба нови или користени геодетски инструменти и опрема.
Порталот е отворен за сите понудувачи, со склучен договор за објавување понуди.


СИТЕ ПОНУДИ ЌЕ БИДАТ ДОСТАПНИ ВО ONLINE ГЕО МАРКЕТ 

 


Се надеваме дека оваа нова функција ќе биде од корист за ГЕО Бизнисот и сите поврзани инженерски и теренски активности.


Информации за објавување производи: info@gizzo.mk | 078 306 200


 

Можеби ве интересираclose